Reiki afstandsbehandeling

Amy1.jpg

Kun je vanwege de afstand of andere redenen niet naar Amsterdam toe komen voor een reiki-behandeling, maar wil je wel graag de magie ervaren? Of wil je op een laagdrempelige manier, vanuit je eigen huis, kennis maken met reiki? 

Dan kunnen we een afspraak maken voor een afstandsbehandeling. Ook deze manier van behandelen draagt bij aan jouw helingsproces. 

Van tevoren hebben we contact door te videobellen en bespreken we waar je tegen aanloopt. Zorg dat je thuis op een rustige plek kunt liggen waar je niet gestoord wordt. Maak het jezelf zo comfortabel mogelijk. Denk aan een fijne deken, kussen onder je knieholten, kaarsjes, wierook of misschien zelf wel een oogkussentje om je volledig over te geven aan de magie. Na afloop hebben we nog kort contact. Daarin deel ik mijn bevindingen en is er ruimte voor jouw vragen. Dit hoeft niet. De energie doet tenslotte het werkt. 

Investering 

Een reiki afstandsbehandeling van ongeveer 45 minuten is 25 euro

Wat zij zeggen

Ik heb de afstandsbehandeling als heel fijn ervaren. Amy maakt het persoonlijk door vooraf even kennis te maken en na de sessie nam ze uitgebreid de tijd voor het delen van mijn ervaring en wat zij hier en daar tegenkwam. Ik voelde achteraf heel veel gebeuren op plekken waar blokkades zitten, de reiki werkte nog lang door. Kortom, voor herhaling vatbaar!

Ik vond het heel bijzonder raar op een goede manier. Heel gek, maar alsof ik weer zwanger was: dat er weer leven in mijn buik zat. Het voelt daar nu echt leger/lichter. Echt een geweldige ervaring!

Wauw... voelde alsof er een warmde deken over mij heen werd gelegd en kreeg ineens het gevoel dat ik weer lucht kreeg.. daarnaast bijna drie keer in slaap gevallen. Dat had ik niet verwacht als ik eerlijk ben. 

Amy en haar energie en behandelingen zijn geweldig. Je voelt je direct thuis, of het nu op afstand of fysiek is. Iedere behandeling is een feest (en daarna nog meer!)​